четвртак, 21. новембар 2013.

Nove čestitke

Ne znam kako je vama, ali meni je pravo "mučenje" da lepo uslikam radove. Da li je do aparata ili čega već, ali nikako da boje budu jasne. Nemoguće je da se prava lepota predmeta prenese u potpunosti, bolji je doživljaj kada ga vidimo uživo, svakako.

Elem, prethodnih dana sam bila vredna i napravila nekoliko čestitki koje su tematski različite, od svega po malo. A da bih ih uslikala, kao stalak mi je super poslužio ram koji je moj mužić skoro napravio. Samo sam ih zakačila štipaljkicama. Prvenstveno je namenjen kačenju sličica našeg bebca, ali i u ove svrhe će dobro da posluži. Ako nekog interesuje, vrlo ga je jednostavno napraviti. Koristio je neke stare letvice koje je kasnije prefarbao belom bojom, a na pozadini rama je zaheftao žicu. Evo kako to ustvari izgleda:






A ovako izgledaju pojedinačno:








A sa ovom čestitkom se prijavljujem za izazov na blogu Izazovi i slatkiši na temu ČOKOLADNO.





Nadam se da su vam se svidele moje čestitke.Pozdravljam vas do sledećeg posta!

4 коментара:

  1. What a fun card - I do love your colours on this card.
    Maxine
    GDT Challenges and Candies

    ОдговориИзбриши
  2. Well, thanks a lot, Maxine. In the end, it turned out to be not that bad, but sometimes my camera is not so kind to my cards. :)

    ОдговориИзбриши
  3. ooo kako so lepe in med vsemi pisanimi je nastala tudi čokoladna! Luštna je.
    Hvala, ker se igraš z nami na izzivu pri "Izazovi i Slatkiši" :-))

    ОдговориИзбриши
  4. Čestitke su preslatke!
    Inače, takođe imam problem sa fotkanjem radova... Uglavnom su mnogo lepše uživo i često ni ne prikažem neke jer nisam zadovoljna kako to izgleda na slici.. Ono što sam do sada uspela da naučim, jeste da treba slikati na dnevnoj svetlosti, ali ne na dir.suncu, da se ne bi pravile senke. Kontrastna boja pozadine, obično postavim neki veći papir iza tj.ispod i onda boje izgledaju onako kakve i jesu uživo... =)

    ОдговориИзбриши